به وبسایت گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خوش آمدید

کارگاه آموزشی مهارت های بالینی بهداشتی(پراتیک)

معرفی کارگاه آموزشی مهارت های بالینی بهداشتی(پراتیک)
  •    تجهیز و راه اندازي كارگاه پراتیک گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشكده بهداشت با هدف يادگيري مهارتهاي تخصصی و باليني دانشجویان در زمینه دروس تئوري و عملي کليات پزشکي و بهداشت، کمکهاي اوليه، تزريقات و پانسمان و اقدامات در شرايط اضطراري به طور رسمی از بهمن ماه سال 1387 با مسوولیت آقای دکتر واحدیان شاهرودی و با همکاری سرکار خانم دکتر نوشین پیمان و سرکار خانم دکتر شهین سعیدی نجات در دانشكده بهداشت شروع شد. در  ابتدای امر یک اتاق 20 متری در ساختمان مجاور آموزش که  عملا کارایی لازم را برای این منظور داشت شروع به کار کرد. در هر ترم حدود 70 دانشجو در گروه های منظم در این دوره آموزشی شرکت می کردند. در سال 1394 با تفکیک و تشکیل رسمی گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت در محل ثابت خود ، با تلاش مسئولین و همکاری اعضای محترم گروه و بازنگري امکانات موجود در کارگاه با توجه به استانداردها فضای اتاق فضای كارگاه پراتیک به 50 متر و دو اتاق بزرگ مجزا گسترش یافت و با خرید 50 میلون تومان مولاژ در سال 94 و 51 میلیون انواع مانکن ها و مولاژها  در سال 95 امکانات آموزشی در حد قابل قبولی افزایش یافت. در سال 96 با تجهیز کارگاه به کمک و همکاری  اساتید محترم  و تهیه لوازم ظروری مانند 2 عدد تخت بیمارستانی جدید و  وسايل درماني وسایل جانبی آن برای استفاده دانشجویان و همچنین امکانات کمک آموزشی مانند یک دستگاه تلوزیون 42 اینچ در این مرکز در نظر گرفته شد. در حال حاضر اين محيط شامل فضایی جهت کارگروهي دانشجویان با مربيان و اساتيد مربوطه و زمانهاي آزاد براي تمرين دانشجويي مي باشد. دانشجويان در اين کارگاه براي رويارويي با شرايط واقعي آماده شده و سپس در مراکز بهداشتي درماني جهت کاراموزي مربوطه حضور مي يابند.