آشنایی با یک ابزار ساده جهت صرفه جویی در مصرف کاغذ

بسیاری از کاربران به دلایل مختلف و علاقه های شخصی و مخصوصا انجام هرکاری در زمان خود و سر وقت، علاقه دارند که امور ساعتی، روزانه، هفتگی و ماهیانه خود و … را بصورت یادداشت هایی ذخیره کنند تا هر کاری را در زمان خاص آن و بموقع انجام دهند. در این بین یادداشت هایی که جلوی چشم وی باشند بسیار کاربردی تر هستند. امروزه بسیاری از افراد کاربران کامپیوترها و لپ تاپ ها میباشند و خیل عظیم این کاربران در ایران عزیزمان از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند. ما در این نوشته قصد دارم شما را با ویژگیهای برنامه Sticky Note ویندوز آشنا سازیم.

دانلود فایل آموزش Sticky Note ویندوز

برنامه Sticky Note چیست؟

همانطور که در بالا بدان اشاره شد، این برنامه توسط شرکت مایکروسافت برای سیستم عامل ویندوز نوشته شده است و در زمان نصب نسخه کامل ویندوز، این نرم افزار کاربردی که کمتر کاربرانی با ویژگی های آن آشنا هستند نیز بر روی کامپیوتر شما نصب میگردد اما به دلیل اینکه آیکون آن هیچگاه در جلوی چشمان کاربر قرار نخواهد گرفت، کاربران کمتر با ویژگی های این نرم افزار آشنایی داشته و با آن کار میکنند.

ویژگی های برنامه Sticky Note ویندوز

یکی از مهمترین مزایای این برنامه یادآوری زمان و نوع کارهایی است که کاربر قصد انجام آن در ساعات آتی، روزهای آتی و یا ماههای آتی را دارد میباشد. کافیست زمان و نوع آن را در این نرم افزار تایپ کنید تا همیشه جلوی چشمان شما باشند!

دومین ویژگی برجسته این نرم افزار این است که تا زمانی که شما آن را نبندید این نرم افزار بسته نخواهد شد! این بسته نشدن اعم از زمانهایی است که شما کامپیوتر خود را در Hibernate، Sleep ، Shut Down و یا Restart کنید!! پس هر زمان که کامپیوتر خود را حتی خاموش و روشن کنید میتوانید به یادداشت های خود دسترسی داشته باشید. و بدین وسیله حتی کارهایی که در ماههای آینده قصد انجام آنها را دارید نیز جلوی چشمان خود داشته باشید.

شاید شما نیز از جمله افراردی باشید که ساعت های بسیاری را پشت کامپیوتر شخصی اتان میگذرانید. این نرم افار یادداشته ای شما را در بخش Sticky Note و در دسکتاپ کامپیوترتان نمایش میدهد. پس هرگاه به دسکتاپ خود بروید حتما یادداشت های خود را مرور خواهید کرد و این یکی دیگر از مزیت های این نرم افزار میباشد.

معایب برنامه Sticky Note

از عیب های این برنامه که نمیتوان به آن ایراد چندانی گرفت اشغال ناحیه ای از دسکتاپ شما میباشد. البته این عیب بیشتر در دسکتاپ های شلوغ و پر آیکون نمایان میگردد.

دانلود فایل آموزش Sticky Note ویندوز