پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی عصای سفید

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی فرا رسیدن بیست و سوم مهرماه، روز جهانی عصای سفید را به تمامی روشن دلان و خانواده های گرانقدرشان تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در این پیام آورده است؛ این روز بهانه ای است که سلامی دوباره بفرستم به روشندلان جامعه به آنها هر چند دیدگانشان نمی بیند اما قلبشان پر است از بصیرت و بینایی.

همانگونه که حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) فرمودند: “کور آن نیست که چشمش نابینا باشد، کور آن است که دیده بصیرتش کور باشد.

به رسميت شناختن افراد نابينا به عنوان اعضاء مفيد و موثر جامعه و لزوم دستگيري از آنان در فرهنگ ديني و ملي ما اهميت بسزايي دارد؛همه افراد حتی آنهایی كه از سلامت جسمی برخوردار هستند دارای نقص هستند ، داشتن سلامت جسمی برای نیل به اهداف متعالی كافی نیست و باید روحیه امید بخشی و امید آفرینی در وجود فرد باشد.

باید معلولان به داشتن استقلال و ایستادن روی پای خود باور داشته باشند و با امید به آینده در افقی روشن و امیدوار گام بردارند.این روز، روزیست که باور داشته باشیم روشندلان عزیز بخش بزرگ، زنده و پویای جامعه هستند که  باید با این عزیزان همنشین بود تا به هوش سرشارشان پی برد.

روشندلان بحمدالله ، در تمام زمینه ها تحصیل کرده و با فرهنگ هستند و الگویی برای ما که چشم ظاهر داریم هستند و در عرصه های مختلف اعم از ورزش، هنر، تحصیل و ...، هیچ چیز از افراد سالم کم ندارند.

اين جانب فرارسيدن اين روز را به تمامي روشندلان و روشن ضميران عزيز صميمانه تبريک عرض نموده و اميدوارم در پرتو همدلي و همياري در پرتو تعاليم اسلامي و اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بتوانيم در تعالي و پيشرفت اين عزيزان و سرمايه هاي ارزشمند ميهن اسلامي مان سهيم باشيم.