پیام مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت به مناسبت گرامیداشت مقام استاد و هفته آموزش

مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت به مناسبت فرارسیدن هفته آموزش(13-7 اردیبهشت)  ، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز استاد پیامی صادر کرد .
به گزارش وب سایت گروه متن کامل پیام دکتر پیمان بدین شرح است :

"در هفته‌ای که به نام آموزش و بزرگداشت مقام معلم نام گذاری شده است، لازم می‌دانیم ضمن تجدید عهد با استاد شهید مرتضی مطهری و دیگر شهدای عرصه علم و فناوری، در برابر تمام استادان بزرگی که عرصه علم و عمل را در هم آمیخته و برای فتح قله‌های توسعه علمی و رساندن کشور به رتبه اول علم و فناوری در منطقه و مرجعیت علم وفناوری در جهان، از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند، سر تعظیم فرود آورده و از درگاه خداوند علیم و حکیم برای یکایک آنان توفیق روز افزون و بالندگی مستمر علمی آرزومی نماییم ".