به وبسایت گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خوش آمدید

پیام مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام تبریک مدیر گروه  آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشکده بهداشت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
 همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.

ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران.

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشجویان عزیز، اعضاء محترم هیئت علمی و کارکنان پرتلاش و بویژه دانشجویان جدیدالورود، كه به محيط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صميمانه تبريك گفته و براي همگان از درگاه خداوند متعال موفقيت، بهروزي و سعادت را آرزومندم. امیدوارم سال تحصیلی جدید سالی توام با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی و فرهنگی باشد. بدون شک در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری "سال رونق تولید" نامگذاری شده است، انگیزه تمام دانشگاهیان و فرهیختگان جامعه جهت تولید علم و فناوری بومی خواهد بود که این امر نوید سال تحصیلی پربار و شکوفایی را می دهد.
اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشيم. همچنين اميد است دانشجويان گرامی جديدالورود در سال تحصيلي پیش رو با تلاش، کوشش و انگيزه‌ والای دانش طلبي، در جهت ارتقای سطح علمي و تعمق باورهای دینی و توانایی های فرهنگی گامهای موثری بر‌دارند.
 سال هاست که در کشور عزیزمان ایران، شروع سال تحصیلی با عطر دل انگیز شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس همراه شده است. ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس از خداوند متعال خواستارم تا در سایه توجهات حضرت ولی عصر"عج" و ارواح بزرگ شهدای دفاع مقدس همه ما را در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و موفقیت در عرصه های علمی و فرهنگی یاری فرماید.
امید است با ايجاد فضايی همراه با نشاط، در مسیر پويايی علمی و فرهنگي هم راستا با رهنمودهای مقم معظم رهبری (مدظله العالی) در محيط دانشگاه تلاش نمايیم.