پیام تبریک دکتر پیمان، مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت به مناسبت روز پرستار

پنجم جمادی الاولی خجسته زاد روز بانوی بزرگ اسلام و پرستاردل‌های دردمند واقعه کربلا است. بدون تردید مناسبتی شایسته تر از میلاد اسوه صبر و ایثار حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار برای قدردانی از تلاش و کوشش و تکریم این عزیزان نمی توان یافت . به گواهی تاریخ حضرت زینب (س) از جمله زنان بی بدیلی است که جهان نمونه آن را کمتر دیده است . او نمونه ی اعلای استقامت ، امانتداری ، تقوی و پاکدامنی است .او آمده بود، تا زن باشد و زن را آن‏گونه که هست و آن‏گونه که باید باشد، بشناساند؛ زنی که گاه در کسوت یک همسر ، پایبند اصول و قواعد همسری و مادری است و گاه در قامت یک مصلح و انقلابی ، پیام رسان انقلاب کربلا و نهضت عاشورا که بنیان ظلم و ستم بنی امیه را در هم می شکند .
پرستاری بیش از آنکه تخصص و حرفه باشد ، هنری است متعالی تا انسان هایی صبور در کسوت پرستاری ، هنرمندانه آلام بیماران را مرهم نهند و زخم های جسم و روح آنان را التیام بخشند. این رسالتی سنگین و ارزشمند است که پرستاران متعهد با بردباری ، عشق و مهربانی به دوش می کشند و می کوشند به شایستگی از عهده آن برآیند.در تعالیم اسلامی نیز، پرستاری به عنوان حرفه ای مقدس، جایگاهی بس مهم و رفیع داشته و توفیقی بزرگ برای تقرب به حضرت حق و کسب رضایت اوست. موهبتی که باید قدردان آن بود .
  ضمن آرزوی تقویت روحیه زینب گونه در میان این عزیزان و تقدیر و تشکر از زحمات و نقش پرارزش پرستار در جامعه، این روز را به یکایک پرستاران این مرز و بوم تبریک و تهینت عرض می نمایم .