شهادت، پاداش مجاهدان در راه خداست.شهادت مظلومانه سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی تسلیت باد

آب معمولی بنوشید

بسیاری از افرادی که قادر به تحمل طعم آب نیستند، برای جلوگیری از کم آبی بدن به سراغ آب های گازدار طعم دار یا بدون طعم می روند.

خبر نامه آنلاین "کانورسیشن" در مطلب تازه ای در این رابطه آورده است: آب گازدار یا سودا، نوعی نوشیدنی است که با تزریق دی اکسید کربن به آب تولید می شود و با عث اسیدی شدن آب می گردد. با این حال نوشیدن این نوع آب، وضعیت اسیدیته بدن را تغییر نمی دهد ولی ممکن است روی سلامت دندان ها اثر مخرب داشته باشد.

برخلاف باور عمومی، آب گازدار یک نوع نوشیدنی مهارکننده اشتها نیست و نوشیدن آن باعث کاهش میل به مصرف غذا نمی شود. نوشیدن آب گازدار معده را پر خواهد کرد اما بیشتر از آب معمولی در معده شما ماندگار نخواهد بود. حتی در هنگام نوشیدن آب گازدار همراه وعده های غذایی، هیچ تفاوتی در خالی شدن معده در مقایسه با آب معمولی وجود ندارد.

توصیه می شود که آب یک انتخاب سالم و ارزان برای رفع عطش در هر زمان است، کالری ندارد و حاوی اسیدها و قندهای مضر برای دندانها نمی باشد.

به نقل از ایسنا