انتصاب جناب آقای دکتر محمد تاج فرد به عنوان مدیرکل امور شاهد و ایثارگر معاونت آموزشی وزارت بهداشت

دکتر علی حق دوست،معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، در حکمی دکتر محمد تاج فرد، عضو هیات علمی گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت  را به عنوان مدیرکل امور شاهد و ایثارگر معاونت آموزشی وزارت بهداشت منصوب کرد.

در این حکم آمده است: «تربیت نیروی انسانی با دانش و مهارت و مطابق با استانداردهای بین المللی و در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه از جمله اولویت هایی است که مکرراً در اسناد بالادستی  کشور و منویات مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است.

بر این اساس و به منظور ارتقای پاسخگویی حوزه آموزش، برنامه‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی به عنوان نقشه راه توسعه آموزش عالی سلامت تدوین شده و با همکاری دست اندرکاران این حوزه در دست اجرا است. در این بین توجه به مسائل دانشجویان خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در این راستا و با توجه به شایستگی و تجارب ارزنده حضرتعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان  مدیرکل امور شاهد و ایثارگر منصوب می‌شوید تا با همکاری کلیه اساتید، صاحبنظران و دست اندرکاران حوزه آموزش علوم پزشکی و همچنین با هماهنگی کامل با حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت در جهت ساماندهی امور مرتبط با دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان شاهد و ایثارگر تلاش فرمائید.

توفیق جنابعالی را در اعتلای نظام آموزش عالی سلامت از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.»

به نقل از خبرگزاری مهر