پیام مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت به مناسبت روز جهانی بهداشت

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت طی پیامی روز جهانی بهداشت را به همه دانشجویان، تلاشگران و دست اندرکاران عرصه بهداشت  تبریک گفت.

دکتر نوشین پیمان در این پیام آورده است:سلامت مهمترین رکن زندگی انسانهاست و یکی از مهمترین وظایف دولتها، تامین سلامت مردم و لحاظ کردن مسایل مرتبط با سلامت در همه تصمیم گیریها و رعایت سلامت واحد (One health) است که بر اساس آن باید سلامت انسانها، جانواران، گیاهان و محیط زیست در کنار هم دیده شود.

سلامت انسانها به عواملی همچون آموزش، سبک زندگی، تامین و دسترسی خدمات مراقبت بستگی دارد که نقش پرسنل بهداشتی و درمانی در این عوامل اهمیت بسیار زیادی دارد.  شعار روز جهانی بهداشت امسال نیز حمایت از پرسنل بهداشتی و درمانی (پرستاران و ماماها بعنوان نماینده این گروه) است که کاملا متناسب با شرایط موجود است و اهمیت نقش این همکاران زحمتکش در ارتقای زندگی بشر را نشان میدهد. بهورزان، مراقبین سلامت، پرستاران، ماماها، پرسنل آزمایشگاه ها، کارشناسان بهداشت محیط، روانشناسان، کارشناسان تغذیه و سایر پرسنل با تمام توان در خدمت سلامت جامعه ما هستند و حتی با فدا کردن جان خود، در این راه فعالیت میکنند.ین عزیزان به عنوان سربازان خط مقدم نظام سلامت در این روزهایی که ویروس کووید-۱۹ در کشور شیوع پیدا کرده است با روحیه جهادی و ایثارگرانه با اجرای طرح های غربالگری و شناسایی به موقع بیماران و مراقبت از آنان در منزل  تا زمان بهبودی نقش موثری در این عرصه ایفا می کنند.

ضمن تبریک روز جهانی بهداشت و سپاس و تشکر فراوان از تعهد و اخلاص تمامی تلاش گران عرصه سلامت ، سلامتی، توفیق روزافزون و سربلندی را برای شما عزیزان که در جای جای کشورمان در حال خدمت به مردم هستید از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم