شهادت، پاداش مجاهدان در راه خداست.شهادت مظلومانه سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی تسلیت باد

حضور اساتید و دانشجویان گروه در برنامه استقبال از زائرین پیاده امام رضا علیه السلام

به منظور پیشگیری از بیماری های واگیر مثل وبا ،آنفلونزا و...از طرف گروه طبق سنوات گذشته  پیشنهاد برگزاری غرفه آموزش بهداشت به شهرداری داده شد که ضمن استقبال از پیشنهاد مذکور غرفه ای بدین منظور در ورودی پلیس راه طرق  در اختیار گروه گذاشته شد و تنی چنداز اساتید و دانشجویان گروه به مدت سه روز ضمن خوش آمد گویی و برقراری ارتباط مستقیم با زائرین نسبت به توزیع پمفلت و مطالب آموزشی جهت آگاهی افزایی و اتخاذ رفتارهای سالم در سفر های جمعی اقدام نمودند.
     همچنین به دنبال بازدیدهایی که انجام شد موارد لازم یادآوری شد از جمله برداشتن نمک در کنار سرو غذاها، پیگیری جهت گذاشتن صابون مایع درسرویسهای فاقد صابون و....

دکتر پیمان  عضو هیات علمی دانشکده در این رابطه افزود:هدف از برپایی غرفه خدمت به زائران عزیزاین  است که ضمن بهره گیری از برکات معنوی این سفر، با رعایت نکات پیشگیری بتوانند سلامت خود و همراهانشان را حفظ نمایند.

مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشکده اشاره کرد : این غرفه با حمایت و برنامه ریزی ریاست دانشکده ، گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و شهرداری منطقه7 در محل ایستگاه استقبال از زائرین پیاده از تاریخ 1/8/98 لغایت 7/8/98 دایر می باشد.

اين ماه: 2086